Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки, свързани с АР 164

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
    @MaVrUt

Ето ти "картинка" на въпросните втулки за който говорихме днес за задницата .
    Не е лоша идея да си я разпечаташ и така да отидеш в магазина за да може да разберат за какво става дума - че малко са недоучени когато става дума за 164 .

Оградената е долната втулка която излиза и влиза ужасно трудно
    Мани го тва джамджийското чукче и земи сериозен струмент
    Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

@MaVrUt

Ето ти "картинка" на въпросните втулки за който говорихме днес за задницата .
      Не е лоша идея да си я разпечаташ и така да отидеш в магазина за да може да разберат за какво става дума - че малко са недоучени когато става дума за 164 .

Оградената е долната втулка която излиза и влиза ужасно трудно
      а, е тва е , направо ше си кача снимката на телефона и ще я показвам ! мерси !
      Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• Влади .. я му кажи ние мерси пием ли ?
        хахахах
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Влади .. я му кажи ние мерси пием ли ?
          хахахах
          Бе тъй кат са замисла, скоро май не сме пили мерси. Скоро май не сме пили нищо (А не му ли е време?). Май изобщо не сме пили нищо... Я по-добре по едно малко мерси, отколкото по едно голямо нищо.

Comment

• Аве, нещо като сбирка ще правим ли?
            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
              Аве, нещо като сбирка ще правим ли?
              Натам карам нещата, виж как един по-един се сещате...

Comment

• Здравейте колеги , вчера ми изгоря моторчето за десния прозорец и сега търся . Някой да има или да знае къде мога да намеря в София ?
                164 2.5 TD

Comment

• Цял механизъм е. Виж при италианеца, добре е да носиш твоя за мостра.
                  Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Ako ли пък `талянеца няма - то има няколко дето се продават на части в раздел Купува/Продава .
                    А и колегата MaVrUt има една Суперка дето се продава на части обаче е във Варна .
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• имам го целия механизъм, ако искаш мога да ти го пратя, за цена пиши на лично !

Comment

• От няколко дни ме гложди мисълта да си купя за кеф (каране събота неделя) една 164, но искам с 3.0 V6 двигател. Поразрових и видях , че доста модификации има с шестаци- в смисъл има 179, 184 к.с, има 12 клапанови и 24 клапанови. За сега мисля е най-добре 164 QV 200 к.с. Има едно в Германия с ТЮФ до 11.2010 година , преди 10 хиляди са му сменени доста неща (рових из форумите за 164 и попрочетох) Продава се за 2 400 евро (само ремонтите му преди година са били за около 2 000 евра- та поддържано - изключвам от търсенето си такива 164 ки за по 500-1000 евра) и в момента се кара всеки ден по 20-30 км и сега е на около 150 000 км.
                        Обаче.......колата от тази обява http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=48795
                        164 Q4 гледам се продава в cars24.bg и цената и вече е 4 200 лева.
                        Кажете какво мислите? - това което ме притеснява е че 164 Q4 (върха за 164) е произведена само в 1209 бройки,продадени са 1 189 (останалото тестови и 2 в музея на алфа) Та както разбрах това е невероятна кола , но почти всичко по нея (освен ламарините) е различно от това на други 3,0 V6 164-ки. Части вече няма нови , а могат да се търсят само от чужбина с поръчка и то втора употреба(та това е плашещото - като изключим и високи цени за частите де)

Та соделете нещо за шестаците при 164 и мислите ли че нормална 164 QV с предно е по добре.
                        Last edited by BatVas; d.m.y г., 14:05.
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                          От няколко дни ме гложди мисълта да си купя за кеф (каране събота неделя) една 164, но искам с 3.0 V6 двигател. Поразрових и видях , че доста модификации има с шестаци- в смисъл има 179, 184 к.с, има 12 клапанови и 24 клапанови. За сега мисля е най-добре 164 QV 200 к.с. Има едно в Германия с ТЮФ до 11.2010 година , преди 10 хиляди са му сменени доста неща (рових из форумите за 164 и попрочетох) Продава се за 2 400 евро (само ремонтите му преди година са били за около 2 000 евра- та поддържано - изключвам от търсенето си такива 164 ки за по 500-1000 евра) и в момента се кара всеки ден по 20-30 км и сега е на около 150 000 км.
                          Обаче.......колата от тази обява http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=48795
                          164 Q4 гледам се продава в cars24.bg и цената и вече е 4 200 лева.
                          Кажете какво мислите? - това което ме притеснява е че 164 Q4 (върха за 164) е произведена само в 1209 бройки,продадени са 1 189 (останалото тестови и 2 в музея на алфа) Та както разбрах това е невероятна кола , но почти всичко по нея (освен ламарините) е различно от това на други 3,0 V6 164-ки. Части вече няма нови , а могат да се търсят само от чужбина с поръчка и то втора употреба(та това е плашещото - като изключим и високи цени за частите де)

Та соделете нещо за шестаците при 164 и мислите ли че нормална 164 QV с предно е по добре.
                          някой казаха че тая Q4 за нищо не ставала, трябвало да се налеят доста пари за да се стегне, то цената като погледнеш само трябва да надушиш че има нещо гнило и колата не е в ред
                          Иначе аз лично бих се спрял на 2.0 Турбо 201/204к.с и задължително след 1994г. демек да е суперка, че доста от недостатаците на старата 164 са "по-оправени" !

Comment

• Иска ми се атмосферен шестак. Иначе за Q4 гледам по швейцарско са от 4 500 швейцарски франка до 9 500 (курса е 1,48 лева за франк)
                            Аз си мисля , че ако се реша на 164 QV с предно ще е по добре. Даже гледах в алфаоунър дори при най лошото вземат двигател 3,0 V6 24 клапана от 166-ца и 6 скоростната кутия на 166 (слагат Q2 диференциял и 164 ката става луда)
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Иска ми се атмосферен шестак. Иначе за Q4 гледам по швейцарско са от 4 500 швейцарски франка до 9 500 (курса е 1,48 лева за франк)
                              Аз си мисля , че ако се реша на 164 QV с предно ще е по добре. Даже гледах в алфаоунър дори при най лошото вземат двигател 3,0 V6 24 клапана от 166-ца и 6 скоростната кутия на 166 (слагат Q2 диференциял и 164 ката става луда)
                              Добре си се насочил Васе,мани го тоя турбо мъртвец164 QV е един прекрасен избор,поне за мен,и си се насочил добре към Германия,там поне колата ще е в по-реално състояние,но можеби малко позагнила/за което трябва да внимаваш/
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Иска ми се атмосферен шестак. Иначе за Q4 гледам по швейцарско са от 4 500 швейцарски франка до 9 500 (курса е 1,48 лева за франк)
                                Включи в цената и Технотест - защото е извън европейски съюз ако е от Швейцария .

Comment

Working...
                                X